compartir-habitatge.net
Registra't

Normes d'Ús i Política de Protecció de Dades


Les següents normes d’ús són aplicables a tots els anuncis de compartir-habitatge.com i a tots els usuaris registrats. L’acceptació d’aquestes normes es obligatori per a poder registrar-se.

Si detectes cap anunci que no acompleix aquestes normes, t’agrairem que contactis amb nosaltres o ens informis mitjançant l’apartat d’ajuda’ns a millorar.

Cal que totes les dades de l’usuari siguin autèntiques, així com totes les dades de l’anunci i les de contracte. No es pot oferir ni buscar altra cosa que no sigui objecte de la web.

No s’accepten anuncis repetitius. El llenguatge emprat ha de ser adequat al context. No s’acceptarà llenguatge barroer ni expressions que resultin ofensives a tercers.

Compartir-habitatge.net no pot comprovar tots els anuncis, i no es fa responsable del contingut dels mateixos.

Compartir-habitatge.net no accepta l’ús de la web per a la tramesa de missatges publicitaris no autoritzats.

Els usuaris que no acompleixin aquestes condicions seran donats de baixa. La interpretació de les regles d’ús és de competència exclusiva de compartir-habitatge.net. Aquestes normes poden ser modificades sense previ avís.


Informació sobre protecció de dades Fitxer Compartir-habitatge.net

ResponsableConsell Comarcal del Barcelonès
Finalitat

Facilitar la difusió d’ofertes i demandes de particulars.
Posar en contacte a joves que volen llogar una habitació i a propietaris que volen llogar parcialment el seu  habitatge, o bé joves que tenen llogat un pis i volen sots arrendar una habitació a un altre jove.

LegitimacióConsentiment de l’interessat i compliment d’una obligació legal

DestinatarisAmb el consentiment de l’interessat es comuniquen les dades a persones que ofereixen o demanden lloguer.

DretsPer a exercir els drets que la llei reconeix als interessats cal adreçar-se a la Gerència del Consell Comarcal del Barcelonès, carrer de les Tàpies 4, Barcelona (CP – 08001), adreça electrònica consell@barcelones.cat

Més informacióPodeu consultar informació addicional sobre protecció de dades al següent enllaç